S Vámi již více než 20 let
+420 605 241 162, +420 603 416 763

Bělohradská - polyfunkční dům


 
Hydroizolace podzemních garáží H - Krystalem a Hydraplugem A a B
Městský okruh Zlíchov - Strakonická - nátěry opěrných zdí

Běžné je těsnění výtahových šachet, jímek,bazénků, transformačních stanic atd.

Pro správnou funkci krystalizace H - Krystal je nezbytné, aby kroky které vedou k hydroizolaci betonové konstrukce byly opravdu provedeny. Týká se to hlavně důsledného očištění betonu od odbedňovacích olejů a vrstvičky cementového mléka a to buďto drátěným kartáčem v kombinaci s tlakovou vodou, nebo použitím 10% kyseliny solné, která je schopna rozvolnit tuto vrstvičku a po vyreagování ji můžeme jako neškodnou spláchnout čistou vodou. Čištění tlakovou vodou také slouží k důkladnému namočení konstrukce před aplikací krystalizace H - Krystal. ( Je nutné aby kapilární systém byl plný vody).

Před nástřikem je důležité vysekat a vytmelit Hydraplugem A nebo B dle zvodnění všechny trhliny a jiná nekompaktní místa v betonu.

Pokud máme v betonu velký hydrostatický tlak, musíme v místech větších průsaků umístit odvodňovací trubičky, které nám zajistí možnost stěnu natřít tak, aby tekoucí voda nám nátěr krystalizací H - Krystal nesmyla a potom teprve asi po týdnu tekoucí místa zavíráme tmelem Hydraplug A.

Potom může pokračovat práce nátěrem nebo nástřikem. U nových staveb to je nátěr pracovní spáry, který můžeme provést než se bednění zaklopí. Závěrečnou činností je mlžení nástřiku a to tak, aby minimálně tři dny nevysychal.